S.S. İpsala Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifimiz İlimize Hayırlı Olsun

05 Mayıs 2021

İlimizde 6. Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz "S.S. İpsala Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi" ticari hayata merhaba dedi.

İpsala’da kadın girişimcilerimizin önünü açabilmek, kadınlarımıza istihdam sağlayıp bir nebzede olsa evlerine gelir elde edebilmeleri için bir çalışmayla başlayan girişim, kooperatif kurulumu ile sonuç buldu. Kadınlarımıza kooperatif kuruluş öncesi ve kuruluş aşamasında Valimiz Sayın Ekrem CANALP ve eşleri hanımefendi Sayın Dr. Ayten CANALP ile İl Müdürlüğü olarak bizlerin yanısıra İpsala Kaymakamı Sayın Ekrem GÜNGÖR, İpsala Belediye Başkanı Sayın Abdullah Naci Ünsal, Belediye Meclis Üyeleri Emine Şebnem Çelik ve Mediha Saygılı olmak üzere İpsala Belediyesi’nin değerli Meclis üyelerine ve İpsala’mızın Kooperatifini sahiplenen Kadın girişimcilerinin büyük katkıları olmuştur.
Kooperatif ortakları; Unutmayalım ki, Emek en büyük değerdir. Bundan sonraki çalışmalarımızda da hedefimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Memleketimizin kurtuluş çarelerinden birisi de Kooperatif Şirketleri kurmaktır!” bizlerde bu hedefte ve bu yolda Kooperatifimizi en iyi yerlere getirmek için gece gündüz çalışacağız. İPSALA’MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN!” diyerek ticari hayata merhaba dediler.